facebook twitter instagram youtube-play chevron-left chevron-right angle-up angle-down download
09 MAYIS 20:00
AKRA HOTELS

FAZIL SAY

İlk Şarkılar
Fazıl Say & Serenad Bağcan

Fazıl Say’ın; Türk edebiyatının unutulmaz şairlerinin şiirlerini besteleyerek yaptığı şarkı albümlerinden ilki olan İlk Şarkılar ve son albümü Güz Şarkıları; dinleyenlerde şiir ve müziğin ahenkle buluştuğu eşsiz bir tat bırakıyor. Metin Altıok, Ömer Hayyam, Cemal Süreya, Can Yücel, Pir Sultan Abdal, Orhan Veli, Nâzım Hikmet Ran, Muhyiddin Abdal, İlk Şarkılar albümünde yer alan şairler...

Fazıl Say’ın piyanodaki cesur ve özgün yorumuna, solist Serenad Bağcan’ın etkileyici ve güçlü sesi eşlik ediyor.

Serenad Bağcan Vokal
Fazıl Say Piyano

 

Güz Şarkıları
Ece Dağıstan & Güvenç Dağüstün

Güz Şarkıları içindeki Doğu-Batı sentezi, Türk musikisi, caz, kabare müziği, nostaljik melodileri ve herkes için akılda kalıcı sözleri ile sonbaharın melankolik renk ve dokusunun sarmalladığı, her biri farklı stilde ve farklı konularda olan 8 şarkıdan oluşuyor.

Kanun ve kemençenin kimi zaman bir caz “Jam-Session” içindeki doğallığı, Ahmed Arif'in Doğu Anadolu’suna "duduk" ile yapılan bir yolculuk. Şarkılarda bass-drum-sax ile, Türkiye'de ne kadar iyi caz müzisyenlerinin olduğunu fark edeceksiniz. Nefesli ve yaylısazlardaki tüm klasikçilerin dünya seviyesindeki yorumunu bulacaksınız. Şarkılara ses veren isim müthiş sesiyle Güvenç Dağüstün. Ece Dağıstan ise şarkı dolu tuşesi ile bu albümün başrolündeki piyanodan tüm güz renklerini çıkartabilen yaratıcı bir yorumcu.

Güvenç Dağüstün Vokal
Ece Dağıstan Piyano
Hakan Güngör Kanun
Volkan Hürsever Kontrbas
Gürtuğ Gök Saksafon
Derya Türkan Kemençe
Ediz Hafızoğlu Davul

VİDEO